Раз у тиждень ми розсилаємо підписникам дайджест найцікавіших публікацій. Підпишіться, щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій :)

Роби чи не роби. Немає сенсу у спробі.

ComputerREX

Текстова пряма трансляція Apple WWDC 2017
05 Червня

Perchang — довгоочікувана головоломка AAA-класу

Над розробкою гри працювало всього дві людини, тим не менш у них вистачило сміливості назвати свій дебютний продукт грою ААА-класу. Трейлер Perchang виглядав дійсно амбіційно. Але дуже часто трапляється, що отримане не відповідає заявленому, тому ми зараз перевіремо, чи щирі були розробники.

У цій грі нам доведеться займатися транспортуванням маленьких кульок чорного кольору з одного місця в інше. Запропонований нам ігровий світ має достатньо реалістичну фізику, тому кулі рухаються в ньому згідно з відомими нам фізичними законами. Нам залишається лише коригувати їх рух, використовуючи при цьому різні механізми: важелі, вентилятори, пружини, магніти, поверхні з різним ковзанням і навіть телепортаційні портали.

Perchang PerchangPerchang

Основна складність полягає в наступному. По-перше, цих самих механізмів у рівні може бути ну дуже багато, що вже має змусити вас плутатися і збиватися з ігрового ритму. По-друге, для керування механізмами відведено всього дві кнопки: червона кнопка предназначена для керування червоними елементами і синя - для синіх. Також натисканням на той чи інший об'єкт, ми можемо змінювати його колір, тим самим хоч якось спростити собі завдання.

Всього в грі близько 60 рівнів. Для того щоб здобути вищу винагороду, необхідно укластися в часові ліміти. Нові механізми вводяться в ігровий процес через кожних 5 пройдених рівнів - завдяки цьому Perchang просто не встигає набридати. Також необхідно відзначити і відмінну графічну складову гри - якість гри у візуальному сенсі дійсно змушує повірити, що перед тобою продукт ААА-класу.

Perchang Perchang

Ще один позитивний аспект гри - це досить демократичний цінник - розробники просять за своє дітище всього $1.99. На мій погляд, ця сума цілком і повністю відповідає тим емоціям та враженням, які можна отримати під час гри в Perchang.

Придбати гру можна за посиланням.

Новини партнерів